Nedelja,ponedeljak i utorak:Savrseni dani za ova dva zodijaka!

Nedelja,ponedeljak i utorak:Savrseni dani za ova dva zodijaka!

2023-10-21 0 By Admin

VAGA

Ako do sada niste, ovih cete dana morati povuci odlucan potez. Ne mozete vise da se drzite po strani, i da drugi odlucuju za vas. Dosta ste se sklanjali u kraj i pustali druge da vladaju vasim zivotom. Vreme je za vas licni potez, makar bio i los. Ako nista drugo, vi pogresite, a ne da snosite greske drugih.

 

SKORPIJA

Vasa pozicija je jakolepa i skoro da ste prezadovoljni ovih dana.I umesto da se tako i osecate, vi cete narednih dana da se zalite. Nemate razloga,jer sve ono sto vam smeta su sitnice. Sreca vasa pa niste u poziciji da trpite kao vecina osoba oko vas.U poredjenju sa njima, vama je zlatno. Savrseni dani slede.

 

STRELAC

Idete laksim putem da se  upravite u pravi kolosek. Ako zelite da sve bude kako treba, nema laksega puta. Vas ipak prati neka sreca,pa cete i ovih dana imati srece. Ukazace vam se jedna srecan okolnost i sve ce vam poci od ruke.Sve ono sto ste mislili da nema sanse.

 

JARAC

Vasa situacija ce se menjati ovih dana, ali vasom zaslugom. Neko vam se dopada, a moracete da se ponasate ravnodusno. Zelite da osetite kako reaguje druga strana, ali cete imati dobru ocenu. Bice da vam je emocija uzvracena, i da cete se u momentu okrenuti jedno drugome.

 

VODOLIJA

Brinu vas naredni dani pred vama i pitate se sta mozete ocekivati. Nece vam bas sve ici po planu, ali cete  moci da se odrzite u mestu. Mozda cete zeleti da povucete potez, ali cete se povuci u momentu. Oseticete prepreku do cilja, pa cete za sada ostati bez nekih odluka i koraka.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Narednih dana cete se i odmarati i raditi.Imacete priliku da se druzite, pa ce vam jedno novo lice probuditi znatizelju.Od vas se ceka da budete spremni da sledite srce.Tako srce sledeci, potrudite se da je sto bolje upoznate.Mozda trazite bas takvu osobu za sebe.I to bude sudbinski potez. Savrseni trenuci u najavi.

Stranice: 1 2