Dani bolne istine: Jedne ce istina suvise zaboleti, dok ce se neki pomiriti sa neminovnim  cinjenicama…

Dani bolne istine: Jedne ce istina suvise zaboleti, dok ce se neki pomiriti sa neminovnim cinjenicama…

2023-10-22 0 By Admin

VAGA

Dani koji slede donece vam velike odluke, ali i vasa nova razmisljanja. Neke svoje stavove cete morati da menjate, hteli, ne hteli. Vas partner vas je dugo pustao da se ponasate kako vam volja, ali ce vam dati do znanja da to vise nece. iZjasnite se!

 

SKORPIJA

Vreme je da se dese neke stvari koje odavno planirate, ali nemate vremena. Morate shvatiti da vreme tece, da donosi i odnosi nove zivotne tokove. Zato koristite sve sanse da se okrenete  u smeru emotivnom, gde vas odavno ceka jedan strelac.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Zaljubljeni ste u mocnu skorpiju, a ona nikako da se odluci. Vidite da je suvise zaposlena i da ima brojne obaveze. Bas biste bili dobar par jer biste parirali jedno drugome. Po svemu ravni jedno drugome, jedino da srca otvorite i ne gusite vise svoja lepa osecanja.

 

JARAC

Sreca cas nece, ali tako samo mislite jer idete tezim putem.Niste dovoljno hrabri da pokazete sta se zbiva i sta je ono sto zelite.Stalno cete se sklanjati u stranu, a dani koji slede donece vam nove sanse. Ako ih sada ne iskoristite, dugo necete imati sansu.

 

VODOLIJA

Vasa  situacija ce vas  naterati da se  pomirite sa osobom koju volite. Od vas se ceka da budete jaki  i da se okrenete boljim stvarima. Vreme je da  idete u smeru nove ljubavi  i da pocnete da se dogovarate o svemu. Svadju  cete morati da zaobilazite.

 

RIBE

Dani  koji donose  nova  desavanja, jako ce vas povrediti. Da vas partner vara, vreme je da saznate i od vas se ceka da prihvatite. Mada cete  biti bolno optereceni i jako povredjeni, moracete da se nosite sa svojim bolom. Istinu morate prihvatiti, ali i svoje dostojanstvo sacuvati.

 

Stranice: 1 2