Ponedeljak,utorak,sreda:Jednom zodijaku sledi ispunjenje najvece zelje!

Ponedeljak,utorak,sreda:Jednom zodijaku sledi ispunjenje najvece zelje!

2023-10-22 0 By Admin

U narednim  danima  jednom zodijaku sledi ispunjenje najvece zelje!

OVAN

Vec ste se  usmerili na ove dane i tacno znate svoje obaveze.Da  ce se desiti  ispunjenje vase najvece zelje, jasno vam je da nece. Zato cete ovih dana biti pomireni sa brojnim obavezama i trudicete se samo  da sve obavljate na vreme. Savesni i radni, kao i uvek, morate na jednoj strani biti uspesni, ako niste na zeljenoj strani.

 

BIK

Vreme je da se malo pokrenete i tacno znate sta biste trebali.Sto se tice vasih ustaljenih koraka, oni vam nisu doneli nista dobro. Imajte na umu da morate da se usmerite napred i ka necemu novome. Ne cekajte da vam se ukaze prilika za nove korake i lepse stvari. Stvorite  sami sebi priliku koja bi vas povela ka ispunjenju vase najvece zelje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vreme je da budete spremni da se ponesete sa svojim osecanjima.Kao da vas sustize tuga zbog nekih stvari koje su vam se skoro desile.Do sada  ste je vesto krili, ali sada ce isplivati svom svojom snagom i jacinom.Pokazite da ste svesni nekih cinjenica, ali da cete ovih dana biti jaci. Mozda se desi susret zbog kojeg ce da se potisnu vasa tuzna secanja i osecanja.

 

RAK

Vasa osecanja se polako mnoze i osecate sve jacu ljubav prema jednom liku.Ne budite cutljivi i ne gusite osecanja u srcu. Ako ikada, sada cete imati priliku da ih pokazete osobi  do koje vam je stalo.Sledi vam konacno ispunjenje vase najvece zelje, a to je da cete biti iskreno voljeni. U danima sto slede pokazite da i vi nju volite.

 

LAV

Vasa osecanja se komesaju i vise niste sigurni sta osecate.Pred pogledom jedne osobe, prosto ste zbunjeni. Vreme je da se okrenete srcu i poslusate govor srca.Ako zelite biti srecni i doci do ispunjenja najvece zelje, krenite za srcem. Sledite  put srca i  konacno otvorenog srca pokazite da volite osobu do koje vam je stalo.

 

DEVICA

Ovih dana je vasa nova prilika da je iskoristite, i gledajte da je prepoznate. Mozda vam se ukaze  prilika da se radujete, pa gledajte sta vas zanima.Pred vama su nove sanse koje biste mogli da vam budu na korist.Kada svi gledaju na svoju korist, gledajte i vi na svoju korist.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2