U narednim sedmicama:Ovan donosi odluku,Raka cekaju vazna desavanja…

U narednim sedmicama:Ovan donosi odluku,Raka cekaju vazna desavanja…

2023-10-22 0 By Admin

VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jako vazno da slusate svoje srce. Da postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav. I vrlo je vazno da se fokusirate na sebe i na svoje zelje u danima pred nama. Slede sedmice kada nista nece biti nemoguce.

 

SKORPIJA

U narednim sedmicama, vi cete saznati da postoji neko ko je spreman da se bori za vas. Svakako da je ta osoba zasluzila vasu ljubav, pa za slucaj da je vase srce slobodno, fokusirajte se na to. Nemojte ni u kom slucaju da razmisljate o kome ko sta kaze.

 

STRELAC

Ljubomora vam je  veliki problem i tako ce biti u narednim sedmicama. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je vrlo vazno da ne odustajete od voljene osobe.  Samo, nemojte sumnjati u nju vec naucite da cenite ono sto imate. Ona vam je odana i iskrena je.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 JARAC

Ljubav vam je drugo ime.  U narednim sedmicama cete moci da kazete da ste konacno dobili ono sto ste zeleli. Dugo ste cekali na to da vam konacno krene i da ste dobili sve ono sto ste zeleli.  Samo je vazno da imate na umu da  je zivot samo jedan i da treba u njemu da  uzivate na pravi nacin.

 

VODOLIJA

Emocije su vam naglasene i tako ce i ostati u narednim sedmicama.  Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da vas voli jedan rak i da je spreman da vam na delu svoju ljubav dokaze i pokaze.  Dugo ste cekali na srecu ali ona je konacno na korak od vas.

 

 RIBE

Sjajno se osecate. To je ono sto moramo da kazemo. Postoji neko ko je spreman na delu da vam dokaze i pokaze svoju ljubav. Vazno je da nastavite da cuvate ono sto imate.Nikada ne zaboravite da je zivot samo jedan.

Stranice: 1 2