Ovan i Bik:Ovo su znaci koji su vas pravi izbor za srecu!

Ovan i Bik:Ovo su znaci koji su vas pravi izbor za srecu!

2023-10-23 0 By Admin

Ovo su u znaci koji su vas pravi izbor za srecu!

OVAN

Vreme je da se okrenete napred i da se usmerite ka onoj koja vam se svidja. Vreme je za srecu, da i ona shvati da ste vi pravi izbor za srecu.I zato ste spremni da se ostvarite na emotivnom putu. Sve sto ste zeleli i od cega ste bezali, vreme je da se sredi. Vi ste pravi izbor za srecu mnogim osobama.Naci cete i vi svoju srecu, jer je pravo vreme.

Odlucni i vredni, jaki i inteligentni, imate osecaj da se dokazujete. Uvek ste zeleli da svi znaju vas osecaj za dobrotu i osecaj pravednosti koji nosite u sebi. Kroz sve korake ste isli srcem punim dobrote.Niste znali drugacije i nikada necete ni znati. Vazno vam je da u svakoj poziciji vladate srcem i da niko ne uzme na zub.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Niste neko kome je uvek stalo do necijeg misljenja, ali  vam je drago kada o vama misle najbolje.Za vas se inace sve moze reci najbolje. Vredni ste i radni i uvek nezavisni od drugih.Nikada niste voleli da se suvise oslanjate na druge i da zavisite  od drugih. Zato ste se trudili da budete nezavisni i da se usmerite svojim tokom.

Kao kolega ste jako dobri, solidarni sa svima i uvek radi da pomognete. Kao emotivni partner volite i dok ima osecanja trudite se da sve bude u najboljem redu. Trudite se  da tolerisete sve sto se moze tolerisati, a sve cinite u ime ljubavi i osecanja.I dok ste u vezi borite se da sve bude vezano za ljubav, za osecanja. Niti biste prevarili, niti biste oprostili prevaru.

Zato vas vole i pravi ste izbor za srecu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2