Sreda,cetvrtak i petak: Naredni dani donose pravu ljubav i veliko slavlje!

Sreda,cetvrtak i petak: Naredni dani donose pravu ljubav i veliko slavlje!

2023-10-24 0 By Admin

U naredna tri dana neki ce znaci shvatiti zbog koga im vredi ziveti!

OVAN

Naredni dani donose velike promene i vreme je da ih upravite sebi. Sve ono sto vodi boljem, neka vam bude  na korist. Tacno cete uvideti sta vam je ciniti dalje i zbog koga vam vredi ziveti. Jedan pogled ce vam dati  krila i ostvariti vase nade.

 

BIK

Bicete iznenadjeni i zateceni onim sto sledi. Konacno ce neke nemoguce stvari da vam se dese. Bas neke za koje ste mislili da necete docekati nikada. I na vasu srecu, naci cete razlog svome postojanju. Shvaticete zbog cega vam vredi i zbog koga vam vredi ziveti.

 

BLIZANCI

Vreme je da se postavite pravilno i da nastupite kako treba. Od vas se ocekuje da postupite  u skladu sa svojim srcem. Onako kako vase srce bude zahtevalo, tako se i ponasajte. Nemojte gusiti svoja osecanja, vec ih pokazite onoj kojoj su i usmerena.

 

RAK

Osecate da ce vam se desiti nesto sto cete dugo pamtiti. Od vas se ceka da  usmerite misli i zelje samo u zeljenom pravcu. Vreme je da se okrenete boljim situacijama i da se zna sta vam je ciniti. Sledi vam nesto jako lepo i vreme je da budete se opustite i uzmete malo predaha.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Niste ni svesni sta vas sve ceka i sta biste morali da cinite. Nekome ste trn u oku i ucinite nesto po tom pitanju. Imate odresene ruke da stanete na kraj dokonim ljudima oko sebe. Zbog vase licne srece, mnogi su ljubomorni pa zato sto nemaju svoj zivot, cine lose stvari.

 

DEVICA

Niste svesni sta vas  ceka, ali ne plasite se.Imacete prelep razlog za srecu i radovanje. Od vas se ocekuje samo da shvatite ko vas voli i zbog koga vam vredi ziveti. Od vas se ocekuje da pokazete da i vi volite onoga ko voli vas.Ispoljite osecanja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2