Petak,subota,nedelja:Rakovi tuzni,Blizanci neumorni,a ovim znacima ide sve od ruke!

Petak,subota,nedelja:Rakovi tuzni,Blizanci neumorni,a ovim znacima ide sve od ruke!

2023-10-26 0 By Admin

U naredna tri dana vlada razlicito raspolozenje, od tuge i volje za radom,pa do planiranih koraka!

OVAN

Vama ce petak biti zanimljiv. Nemate odredjen plan, a to je za vas jako neobicno. Jos ce se vise cuditi jedna osoba koja se uvek ljutila zbog vasih obaveza. Ovi dani ce biti njena prava sansa da budete uz nju. Odavno zeli da skupa prosetate i da javno pokazete da ste emotivni par.

 

BIK

Bole vas neke situacije u kojima ste se nasli ovih dana.Sto se tice vaseg udela, vi tu nista niste mogli da ucinite. Od vas se ocekuje da se ponasate rezervisano, a vi ipak dajte neki komentar. Vreme je da ispoljite svoja osecanja. Nemojte nista vise da krijete i da cutite i patite u sebi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Radite neumorno i ne znajuci  koji je dan. Mada ste neumorni, vi niste ni svesni sta ste sve postigli.Mozda niste smeli da se previse forsirate, ali sto je, tu je. Sada se bar lepo odmorite ovih dana i uzivajte u rezultatima svoga rada. Neko vam duguje zahvalnost za sve.

 

RAK

Makar i nemali problema, jako ste tuzni. Razlozi vase tuge su samo vama znani i nosite ih skrivene u dusi.Dokle ce vasa dusa moci da ih nosi i da li ste spremni da ih podelite? Osoba u vasoj neposrednoj blizini bi rado da sa vama podeli sve, pa i vasu tugu. Svidjate joj se!

 

LAV

Vama ce konacno da krene sve od ruke. To vam obecavaju dani pred vama i sve prilike u kojima cete se naci. Ne birajte sta biste, vec svakoj sansi posvetite vreme. Pred vama su razne mogucnosti, a vi cete biti neko ko ce ih prepoznati u pravi cas. Petak ce doneti promene.

 

DEVICA

Ljubav vas vodi jednoj osobi i od vas se ceka da budete spremni. Onoj koja vam se svidja, pokazite da ste zaljubljeni. Posedujete neodoljivost u pogledu, pa ce jedan pogled biti dovoljan.Sredite se kako mozete iizjavite ljubav onoj koja vas odavno ceka.

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2