Blizanci okrecu ledja bivsoj ljubavi,Ovan razmislja,Rak priznaje emocije…

Blizanci okrecu ledja bivsoj ljubavi,Ovan razmislja,Rak priznaje emocije…

2023-10-30 0 By Admin

Poslednja osoba na svetu koju bi voleo, zauzece prvo mesto u srcu ovog zodijaka!

OVAN

Vreme je da malo bolje razmislite sta biste dalje kada je o ljubavi rec. Mada ste osoba od principa nece vam biti tesko da se okrenete  drugacijim stavovima. Neke situacije ce ukazati da cete se morati povijati onako kako vetar duva. To znaci da cete i vi principijelni morati da idete u skladu sa situacijom.

BIK

Mada ste otvorenog srca, ipak vam je mnogo tesko. Razlog je odredjena osoba koja vas ne podnosi, ali i vi nju takodje. I ne slutite da ljubav cini cuda, kako drugima, tako i kod vas. I mada je ona poslednja osoba koju biste voleli, zauzece prvo mesto u vasem srcu uskoro! Planuce skrivana osecanja.

 

BLIZANCI

Mozda vas tera srce da budete neko ko ide za onom koja ga ne gleda.I mada vam se to uvek desava, nikad se ne zna pravi razlog. Mozda cete okrenuti novi list i okrenuti se od nje, da bi shvatila sta gubi. Nadjite nacina da je privolite da shvati da ste joj sudjeni. U ljubavi je mnogo toga dozvoljeno.

 

RAK

Nikako da vi zauzmete prvo mesto u necijem srcu. Nikako, mada u vasem srcu vec svi znaju ko je mesto zauzeo. Vi volite vec nekoga i jako i slepo,i necete se povlaciti nazad. Vreme je da joj pokazete  da ste spremni da joj izjasnite osecanja svoga srca.

 

LAV

Vec ste u prilici da vam se srce usmeri ka jednoj osobi. Od vasih koraka nece zavisiti samo vasa osecanja, vec i vase srce. Vise ne zelite da gusite osecanja srca, pa ih pokazite konacno. Ona koja vam se svidja, neka se izjasni.Ili vas voli ili vas nikada nece ni voleti.

 

DEVICA

Evo vas na pocetku necega  sto ste mislili da vam se nece desiti skoro. Zaljubljujete se, a mislili ste da je ta osoba neko ko vam nije ravan. U ljubavi i nema takvih granica, jer ljubavi cini cuda. I u vasem srcu ce da ucini da se zaljubite u onu neodoljivu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2