Naredna tri dana su dani novih susreta i sati za pamcenje ovim znacima!

Naredna tri dana su dani novih susreta i sati za pamcenje ovim znacima!

2023-10-30 0 By Admin

Naredna tri dana su dani novih susreta, novih ljubavi i sati za pamcenje!

OVAN

Naredna tri dana donose nove susrete, pa da li ce i vama, ostaje da se vidi. Pred vama se mogu naci sati za pamcenje, ako biste sreli odredjenu osobu. Zelite se okrenuti novim koracima i tacno znati sta da preduzmete da do toga i dodje. Samo se malo potrudite da sarmirate neke oko sebe.

 

BIK

Trenutno ste malo veseliji u odnosu na dane za vama. Imacete prilike da i potraje jos vase raspolozenje. Mozda ce bas naredni dani doneti da budu vasi sati za pamcenje. A vi biste mogli da ucinite bas sve da i potraje vase raspolozenje. I naci razloga da bude jos i bolje.

 

BLIZANCI

Kad ste spremni da se okrenete napred, koci vas odredjena osoba. Odavno joj tolerisete ali uskoro necete vise moci. Vreme je da okrenete novi list i ne date se sputavati. Dugo vec postujete i uvazavate sve kako ona kaze.Sada je vreme za promene i za nove korake.

RAK

Vazno vam je da svaki postupak nosi dobre namere i da postupite pravedno. I mada ste povredjeni u mnogim situacijama od vas zavise  vasi koraci. Vi niste zlopamtilo i nikada ne vracate na los nacin. I ovih dana cete osetiti kajanje jedne osobe sto vas je povredila, ali necete likovati zbog toga.

 

LAV

Samo da ne krene po losem i sve ce biti u redu. Makar i ne bilo vecih promena,vi se samo plasite negativnih koraka.Ponovo ste na pocetku srece i svesni ste da je situacija osetljiva. Zato cete i ovih dana paziti na svaki korak i mericete skoro svaku rec. Inece vam biti tesko samo da se vasa veza odrzi.

 

DEVICA

Ljubav jedne osobe vas veze za sebe, ali i vasa je sudbina ono sto utice na vasu vezu.U slicnoj ste poziciji, pa cete ovih dana morati da se okrenete jedno drugome.Nije vam vazno da li ce vas razumeti vasa okolina, znajuci da ste  jedno vreme bili posvadjani.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2