Vrlo uskoro:Iznenadna ljubav i neocekivana sreca ovim znacima!

Vrlo uskoro:Iznenadna ljubav i neocekivana sreca ovim znacima!

2023-11-01 0 By Admin

VAGA

Od vas se ceka da budete realni i da posteno resite ono sto je do vas. Od vas se ceka da znate sta vam je ciniti.Imate osecaj koji vas vuce napred i sto vam je trenutno na prvom mestu. Osecate da ste na zivotnoj raskrsnici i vreme je za vazne odluke.

 

SKORPIJA

Resite se sta vam je prioritet i sta vas ceka ako se tome ne posvetite. Imate  vreme pred sobom da se okrenete zeljama. Mada se bavite  svojim zivotom i vaznim stvarima, idite prvo za onim najvaznijim. Gledajte da vam jedna osoba za sada bude najveci prioritet.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Na dohvat vam je sreca sa jednom osobom pa nemojte da prokockate sansu.Iskoristite sve raspolozive mogucnosti da ostvarite ono sto zelite. Zaljubljeni ste u nju i vase srce kuca samo zbog nje. Srce vam se deli  na vreme pre nje i posle nje i sad vam je jasno da je ovo pravo vreme za vas.

 

JARAC

Vasa sreca  je  da ce vam se ukazati lepa prilika. Bice to novo poznastvo koje ce se pretvoriti u nesto lepo. Bez ikakve nade i bez ocekivanja, vi cete se zaljubiti. Imate srece da je slucajno poznastvo unapred smisljeno. Osecanja ce vam biti obostrana!

 

VODOLIJA

Mozda ce biti vreme za zamenu uloga, pa se pomirite sa time. Bilo vam je dobro jedan period, pa red je da i drugima bude lepo. Kod vas ce sada malo zatisje, i vreme je da se zna  da ste zadovoljni. Taman da osmislite neke nove korake koji bi kasnije dosli na red.

 

RIBA

Od vas se ocekuje da znate da vam je neko veran. Ako ste i sumnjali u svoga partnera, sada cete biti spremni i na izvinjenje ako treba. Bicete uvereni u njegovu nesebicnu ljubav i vreme je da se radujete. Vreme je da zakoracite u novi zivotni period sa rukom u ruci.

Stranice: 1 2