Ljubav i novembar:Neko ce u ovom mesecu biti veren,neko naci srodnu dusu!

Ljubav i novembar:Neko ce u ovom mesecu biti veren,neko naci srodnu dusu!

2023-11-01 0 By Admin

SKORPIJA

Bitno  je da kazemo da je jednom raku stalo do vas. Da je  spreman na sve ne bi li vam na delu svoju ljubav dokazao i pokazao. Samo nemojte da bezite od srece.Nikada joj blizi niste bili i svakako da ste je zasluzili.

 

STRELAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da od vas zavisi  sta ce se desavati u ljubavi tokom  meseca novembra. Jer, vi ste znak koji ce  biti srecan onoliko koliko se bude borio. Novembar moze da vam donese ostvarenje  svih zelja ali i da vam slomi srce.

 

JARAC

Novembar ce biti mesec kada cete morati da donesete neke odluke. To je ono sto  je jasno. Samo nemojte dizati ruke od onog sto zelite ni u kom slucaju. Moze ovo da bude mesec kada ce vase zelje konacno da se ostvare. Uzivajte u danima koji su pred nama jer vas samo korak od srece deli.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Ako ce neko imati srece  u mesecu koji je pred nama onda ste to vi. Novembar ce biti mesec kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite.

Mnoge vodolije bi cak mogle da budu i zaprosene u ovom mesecu.

 

RIBE

Novembar i sreca idu zajedno u paketu kada ste vi u pitanju. To je ono sto moramo reci. Vi ste znak kojem ce ovaj mesec doneti ostvarenje najvece zelje. Dugo ste cekali na to ali sreca je konacno tu, bas kao sto ste oduvek zeleli… Moguca je cak i veridba kada ste vi u pitanju.

Stranice: 1 2