Naredna tri dana:Dani za jesenje ljubavi i srecnije sate ovim znacima!

Naredna tri dana:Dani za jesenje ljubavi i srecnije sate ovim znacima!

2023-11-01 0 By Admin

VAGA

Ovo ce biti prelepi dani srece za vas. Vasa emotivna sreca je ono sto vas vodi napred i sto vas vuce.Uzivacete ovih dana i mozete  se radovati. Konacno da i vama ide sve po planu i da se  zna da je sreca i vas pogledala. Tako ce ovo biti dani koji ce biti u vasem znaku.

 

STRELAC

Pred vama su brojne obaveze ali nemojte da se preforsirate. Osvrnite se malo i na sebe i svoje licne zelje. Previse radite jer se od vas to i ocekuje. Suvise ste svesni odgovornosti, jer ste savesni i vredni. Ali ovih dana se osvrnite malo i na neke licne planove.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Vama je potrebno da se priblizite onoj koja vam je zapela za oko. Ucinite bas sve da vam se posreci i da nadjete sansu. Ako vam se sansa ne ukazuje, vi je jednostavno stvorite. I dok vam se radjaju simpatije u srcu, nadjite nacin da joj se udvarate i da je osvojite.

 

  VODOLIJA

Nece vam ovi dani biti po zelji, a vi ih ucinite da vam budu bolji. Pokrenite se i terajte monotoniju od sebe. Zapali ste u kolotecinu i niste ni svesni da vas gusi. Navikli ste da idete za svojim planovima i da se  ispunjava  ono sto zamislite.Moracete malo da sacekate.

 

RIBE

Vec imate zelju da ovi dani budu vasi i u vasem smeru da teku. Cinite bas sve da vam se ukazu sanse da pridjete jednom raku. I on vec ide prema vama, i zeli vam i bez reci pokazati da vas voli. Nemate onda sta cekati, osim priznati i vi njemu svoja osecanja.

 

Stranice: 1 2