Strelac-zavide mu svi,i svi bi hteli da su tako snazni i lepi kao on!

Strelac-zavide mu svi,i svi bi hteli da su tako snazni i lepi kao on!

2023-11-01 0 By Admin

On ne krije da zeli da bude uspesan na polju karijere koliko i na polju ljubavi. Istina je da ne moze nikako biti srecan ako mu ide na polju emocija, a ne ide na polju karijere, ili obratno. On je svakako znak koji zeli da ide na sve ili nista i koji je ponosan na to sto jeste, i na svoju pre svega iskrenu, veliku, dobru dusu.

Strelac je znak koji ume da cuva tajne bolje nego iko na svetu. Ali, kada mu jednom pukne film, kada jednom odluci da ode, onda nista ne moze da ga ubedi u to da se predomisli. Svestan je toga da je u redu gresiti, da je to u ljudskoj prirodi, pa u skladu sa tim ume i zna da oprosti, i da da drugu sansu. Ali, naravno, tek onda kada se na delu uveri da se neko kaje za ono sto je uradio. Nikada vam nece oprostiti ako mu slomite srce. To je jako vazno da kazemo. Strelac ne prasta onima koji ga izdaju. Zato sto zna da onaj ko izda jednom, izdace ponovo i ponovo…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Za kraj, moramo reci da je ovo osoba koja ne veruje u to da su svi ljudi na svetu dobri. On je itekako prosao mnogo toga pa u skladu sa tim ume da se ponasa. Jako tesko pusta nove ljude u svoj zivot… Ali one koje voli i do kojih mu je stalo ceni i prasta i cuva na jedan poseban nacin. Imati kraj sebe ovog zodijaka znaci imati i nekoga ko ce biti spreman da vam bude najveca podrska na celom svetu. Naravno, mora se priznati, on zna koliko vredi, i naravno da ocekuje da dobije onoliko koliko i da.

Stranice: 1 2