Narednih sedam dana bice najlepsi period u zivotu ova dva zodijaka!

Narednih sedam dana bice najlepsi period u zivotu ova dva zodijaka!

2023-11-02 0 By Admin

Narednih sedam dana ce biti najlepsi period u zivotu ova dva zodijaka!

OVAN

Pred vama je period koji bi morao da da rezultate. Zato se ubrzajte u onome sto vas  ceka. Vec znate koja su vasa zaduzenja i sta biste mogli uciniti. To bi lako moglo doneti lepo iznenadjenje osobi do koje vam je stalo. I tako bi to bio najlepsi period koji ste imali.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

BIK

Vreme je da pokazete  osecanja i da ih vise ne krijete. Jednoj osobi je stalo, kada vam salje lepe reci, da joj uzvratite bar jednom. Nemojte da gusite osecanja, mada ih imate, i da voljeno bice bacate u sumnju i ocaj. Ucinite ove dane lepsim. Cak mozda i toliko lepim, da ovo bude vas najlepsi period zivota.

 

BLIZANCI

Mada se ljutite na nekoga, ipak ste srecni. Ljutnju koju pokazujete zasluzio je onaj sto vam je skrivio. I mada cete se malo i nervirati, ipak ce ovi dani za vas biti jako lepi. Vreme je da budete spremni da sve zanemarite i da uzivate u drustvu sa bliznjima.

 

RAK

Za vas nista posebno ovih dana jer vam se sve svalilo na pleca. Mada sve zavrsavate na vreme, vi radite cak i vise, necete biti dobro. Remetice vas nagla promena raspolozenja. Neka pritajena tuga ce vam se javljati svakoga casa. I pretice vasem srcu da ga slomi na komade.

 

LAV

Mada se dvoumite  u necemu, u srcu znate da to ne smete. Ne postoji trece resenje, ili volite, ili ne volite osobu  do koje vam je stalo. Ako vam je stalo, zasto vam je onda  tesko da se izjasnite. Jednoj osobi je bitna makar jedna poruka. Tako bi vam makar ulila laznu nadu.

 

DEVICA

Nista novo ovih dana, ali nece vam biti ni lose. Uspeli ste u jednom planu i sada se osecate bolje. Cak daleko bolje, nego sto vam je bilo. Od vas se ocekuje samo da sledite svoje srce. Idite za njim i ne bojte se! Dugo ste vodjeni i razumom pa nista niste dobili osim tuge i neostvarene srece.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2