Petak,subota i nedelja:Sjajan kraj sedmice ovim znacima!

Petak,subota i nedelja:Sjajan kraj sedmice ovim znacima!

2023-11-02 0 By Admin

VAGA

Sjajan kraj sedmice je pred vama i vreme je da se radujete.Vec ste bili u dilemi i niste znali sta cete i kako je resiti. Konacno ste nasli  resenje, postigli ste obaveze i tako cete ispuniti sva ocekivanja. Vreme je samo za vas i vase korake.Mozete sta vam je volja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Jedan biste plan da ostvarite, ali vam za sada ne ide za rukom. Mada nemate strpljenja, moracete ga pokazati. Inace cete upasti u licni haos ovih dana. Ono sto nije do vas, ne moze promeniti i cinite bas sve da se vase srce smiri. Pustite svoje komentare, zadrzite ih u sebi.

 

STRELAC

Nekoga zelite za sebe ali nikako da mu se priblizite. Mozda su ovo dani da uspete u tome. Pruzice vam se lepa sansa, a vi je iskoristite. Mogao bi vam se kraj sedmice zavrsiti sjajno, kako odavno nije. Zato se radujte sto vas  vase srce vuce napred.

 

JARAC

Ne dajte jednoj ribi da vas pokoleba  i da  vam unisti vase samopouzdanje. Odavno ga spajate nakom jedne propale veze, ili neostvarene ljubavi. Sada vas nose osecanja koja zelite da se iskazu i da se obistine. Zato idite hrabro, bez poredjenja i osvrtanja. Samo pokazite sta vam je bitno.

 

VODOLIJA

Vec ste hteli nesto po svome, ali sada cete morati odustati.Nesto ce vam se ispreciti i vrema je da se povucete. Nece to biti na duze vreme i potpuno, vec cete samo da cekate bolje dane.Ovih dana nemate sanse da uspete i zato cete svoj plan da stavite na cekanje.

 

RIBE

Vase obaveze su dobre i skoro da ih privodite kraju. Ovo ce biti za  vas jako vazno jer cete biti hvaljeni  za rezultate. Vreme je da se nadjete  u prilici da budete nagradjeni. I kao nagrada za svaki vas trud, vreme je da vas sreca pocasti. A vas ce castiti jednim likom koji ce vam pomeriti srce. Zaljubicete se.

Stranice: 1 2