Skorpija i Strelac:Tokom narednih deset dana vam stize vazna poruka ili poziv!

Skorpija i Strelac:Tokom narednih deset dana vam stize vazna poruka ili poziv!

2023-11-02 0 By Admin

Dragi nasi,ako ste rodjeni u znaku skorpije ili strelca, imajte na umu da iznenadjenja tek mogu da uslede…

 

 SKORPIJA

Vazno je da kazemo da nema nimalo sumnje da slede dani za iznenadjenja. Vama tokom narednih deset dana stize jedna jako vazna poruka. Mozda ce prosto doci do toga da se uverite da jedna osoba iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Da, mozda je ona dugo krila svoje emocije… Mozda je na mnogo nacina pokusavala da vas zaboravi. Ali, sada je konacno shvatila da je samo kraj vas njena sreca. Ako odlucite da joj date priliku, sreca ce biti na vasoj strani i uzivacete iskreno. Jer, istina je da nekada moramo preci preko svog ponosa i uciniti kako nalaze nase srce jer samo ono ume i zna da prepozna sta je za nas najbolje.

Samo vi, na kraju svih krajeva, znate da li ste spremni da prastate. Da li zelite da nastavite tamo gde ste stali, pre svega.

Sa druge strane, skorpijama koje su sada u vezi, moze stici dokaz emocija od strane voljene osobe. Mozda to, cak, bude, i neka prosidba, bili vi na to spremni ili ne. Nemojte ocekivati cudo vec uzivajte u onome sto imate i fokusirajte se na ono sto zelite, jer je sreca i dalje na vasoj strani. Itekako cete moci da se pohvalite sa tim da vam je krenulo na bolje i da ste dobili priliku da dobijete sve ono o cemu ste mastali. Nemojte mariti za to sta ko kaze vec dajte sebi priliku da vam konacno krene na bolje. Zasluzili ste da vam usledi bolji zivotni period, i da konacno uzivate na nacin na koji ste zeleli oduvek.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2