Blizanac i Rak-najbolje duse zodijaka:Ma sta da im ucinite, spremni su da oproste!

Blizanac i Rak-najbolje duse zodijaka:Ma sta da im ucinite, spremni su da oproste!

2023-11-02 0 By Admin

Ovo su dve najbolje duse zodijaka koje  uvek prastaju sve!

BLIZANAC

Drugi ste zodijak koji se ubraja u dve najvece  i najbolje duse zodijaka.Toliko ste osecajni i jednostavno ste jako osetljivi na sve nepravde.Zato ste neko ko uvek nastupa dobrom stranom licnosti, u svemu delujuci dobrotom.Jednostavno ne znate drugacije.Ma sta da vas muci, uvek se vodite srcem da razumete i druga osecanja.I ma kako da vas povrede,  vi ste onaj ko uvek prasta.

Jednostavno ste jako bolecivi na ljude, znajuci da su svi drugaciji.Srecni su neki manje, neki vise, ali da tuznih uvek ima, to vam je jasno.Jasno vam je da najvise ima onih nesrecnih.Vi ste neko ko bi zeleo da takvi i ne postoje.Da su svi ljudi ovoga sveta srecni i uspesni.I da mozete, dali biste im od svoga uspeha i svoje srece deo.

To o vama govori mnogo lepoga, a najbolje pokazuje da niste lukavi.Niste sebicni, niti grabezljivi samo sebi na korist.Zelite samo biti zadovoljni onim sto imate i da imate tek toliko da ste negde u sredini.

Vi ste samo jedna pravedna dusa koja bi da se i svi drugi tako ophode.Ne znate drugacije, pa makar to cinili i na svoju stetu.Ta vasa osobina vas samo izdvaja po postenju.Uvek ste posten igrac i uvek igrate fer igru.Zato vas kolege obozavaju i skidaju kapu za vas vredan rad.Snalazljivi ste toliko, da oni sto vas ne znaju mogu misliti da ste lukavi. Prijatelji vas vole i postuju,ali ih nemate bas mnogo.

Vas partner mora da zna vasu tajnu, a to je da nikada necete pasti pod uticaj izbora.Prijatelje ne delite od bliznjih i partnera.I partner vas nikada ne sme staviti u poziciju da birate izmedju njega i njih.Vama su svi dobri i dragi,i uvek cete nastojati da volite jednako.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2