Skorpija i Strelac:Tokom narednih deset dana vam stize vazna poruka ili poziv!

Skorpija i Strelac:Tokom narednih deset dana vam stize vazna poruka ili poziv!

2023-11-02 0 By Admin

 STRELAC

Tokom narednih deset dana, vi imate priliku da ispravite neke greske ali i da pre svega shvatite gde gresite. Prolili ste more suza i istina je vas zivot nije bio lak ali svemu tome konacno dolazi kraj. Istina je da ste neko ko ce tek moci da kaze da mu se zivot promenio na bolje. Neko ste kome ce osoba iz proslosti traziti oprostaj. Neko ko vas je jako povredio, a koga ste vi jako voleli. Necete znati kako da se ponasate niti sta vas je snaslo. No, nemate drugu opciju osim da iz svega izadjete kao pobednik… Da li cete toj osobi oprostiti, da li cete nastaviti tamo gde ste stali, to samo vi znate. Ali, nema sumnje da vas neko voli, da je ta osoba odana, iskrena… I da, ako joj date jos jednu sansu, ne samo da vas nece povrediti, vec ce uciniti i moguce i nemoguce samo da vas usreci.

Bitno je da ostanete ono sto jeste i da uzivate u zivotu na pravi nacin. Neko ste kome se smesi novi pocetak i ko ce itekako moci da kaze da je dobio ono o cemu je mastao.

Ono sto za sam kraj moramo da kazemo jeste da cete tokom ovog meseca doziveti niz promena koje sada ne ocekujete. No, u tome nema nista lose. Nema razloga za brigu.

Stranice: 1 2