Tokom naredna tri dana sledi ispunjenje nekih zelja ovim znacima!

Tokom naredna tri dana sledi ispunjenje nekih zelja ovim znacima!

2023-11-03 0 By Admin

VAGA

Ne primecujete da vam se neko divi, misleci da vam nije ravan. Ipak ce vam se sresti pogledi koji ce vam reci mnogo. Bice to nema prica vasa dva srca, kada su reci suvisne. Od vas se ceka da budete spremni na ispunjenje svoje najvece zelje. Bice to prava i velika ljubav.

 

SKORPIJA

Svidjate se mnogima jer ste zanimljivi, ali vama se svidja samo jedna osoba.I  ma koliko da vas pokusavaju osvojiti drugi, vi zelite samo jednoga. Zato se nemojte ustrucavati i pricati nesto suprotno od osecanja. Izjasnite se i ne gusite osecanja  svoga srca koje voli.

 

STRELAC

Jaki ste da istrajete u osecanjima i da znate sta vam je ciniti. Ne moze vas niko vise obeshrabriti. Ako ste dozvoljavali da vas uvek pokolebaju, vise necete dati. Ostacete istrajni u ljubavi i osecanjima koja vam se motaju u glavi i srcu.

 

JARAC

Budite uporni da zavrsite preostale obaveze. Kasnije cete imati vreme za bolje korake, i za licni predah. Od vas se ceka da postanete spremni da se zna sta cete. Okrenite se odredjenim stvarima i zeljenim koracima. Sreca ceka na vas.

 

VODOLIJA

Mada ne zelite da se vidi, osvaja vas nervoza. Vreme je za bolju srecu, pa i bolje raspolozenje. Volite nekoga i to je ono sto znate i osecate. Zelite da vam se srce ostvari u zelji koja vas  vodi napred. Niste ni svesni sta vam je dalje u planu, a ici cete ka boljem raspolozenju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Nije da vas nije briga sta ce biti dalje, ali sada gubite volju. Osvaja vas tuga i spremni ste da joj udovoljite. Ne smete joj se prepustiti jer vam to nije dobro. Pokazite malo vise volje, i malo vise snage. Opet cete voleti i biti voljeni mada se ne nadate.

Stranice: 1 2