Vodolija-niko na svetu vas nece voleti iskrenije i lepse od nje!

Vodolija-niko na svetu vas nece voleti iskrenije i lepse od nje!

2023-11-04 0 By Admin

Ali, isto tako, ovo je neko ko je istrajan u svojim namerama i ko ce naci nacina da se izbori za sve do cega mu je stalo.

Imati vas kraj sebe znaci imati i nekoga ko ce vas voleti ali i nekoga ko ce biti spreman da vam svoja ledja okrene i ode. Naravno da to vodolija nikada nece uciniti tek tako. Prosto receno, ovo je znak koji mnogo trpi, prasta i tolerise. No, kada jednom odluci da ode onda je to zaista za sva vremena.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vazno je dodati da je vodolijama vazno da su voljene, odane, da imaju kraj sebe one na koje mogu da se oslone uvek i u svakom slucaju. Imajte na umu da je vodolija neko ko voli i ceni istinu ali ko je nece reci onda kada zna da ta istina nekome moze da slomi srce.

Dalje, vodolija je osoba koja je sjajna kao prijatelj. Svaka tajna koju joj poverite bice cuvana i postovana od strane vodolije i bice vam vise nego prijatelj, odana, verna, osoba za primer.

Moramo za kraj da kazemo da je ovo neko ko ce oprostiti i moguce i nemoguce… Ali, vodolija je neko ko bas nikada nece preci preko izdaje. Onaj ko se usudi jednom da joj slomi srce moze zauvek da je zaboravi… Jer, onaj ko izda jednom, izdace ponovo i ponovo. Vodolija ne prasta tek tako!

 

 

 

 

Stranice: 1 2