Naredna tri dana:Neko ce se zaljubiti,a neko obogatiti!

Naredna tri dana:Neko ce se zaljubiti,a neko obogatiti!

2023-11-05 0 By Admin

Dok neki zodijaci muce ljubavne brige, jednom zodijaku sledi novcani dobitak!

OVAN

Naredna tri dana donose promene. Niste svesni sta vas ceka, ali se nemojte muciti unapred. Muce vas neke posebne brige, ali nije sve do vas. Moracete da prihvatite ono sto je tu i uzivati u sadasnjim trenucima. Ne kvarite lepo danas, misleci sta ce biti sutra. Ono sto ce biti, bice i da hocete necete moci da menajte, niti da uticete na to.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Muce vas ljubavne brige, ali i vase voljeno bice. Trazi vam dodatna objasnjenja za neke situacije u kojima ste. Nikako da ga ubedite u ono sto ste smislili za odbranu. Nesto zelite da sakrijete od njega  i nikako da uspete u tome. Pocinje da vas cita kao  otvorenu knjigu. Naredna tri dana mogu da promene mnogo toga.

 

BLIZANCI

Vasa sreca ce  da se usmeri ka jednoj osobi koja je svakako izvor te srece. Niste ni svesni sta vas ceka, ali iznenadjenja su tu svakako. Ona vas je iznenada zavolela i vreme je da vam prizna da ste joj sve na svetu. Zato cete oboje da uzivate ovih dana u svojim planovima.

 

RAK

Ostajete praznih dzepova jer sve sto ste imali, vec ste potrosili. Mada ste planirali nesto malo da ustedite, niste uspeli. Imali ste neke neplanske troskove i vreme je da se sada prenesete nekako do naplate za rad. Sledi vam iznenadni novcani dobitak koji ce vas obradovati kao nista do sada.

 

LAV

Mozda cete se radovati, a da i ne mislite da biste mogli. Jedna zenska osoba ce vas obradovati. Bice to nesto sto ce vas iznenaditi, ali na vasu srecu. Odavno vam srce igra za njom i sada ce konacno biti ispunjeno njenim likom. Vreme je da priznate da se radja obostrana ljubav.

 

DEVICA

Ne smete se predavati vec ici svojim putem punoga srca i svom snagom volje.Neko vas je pokolebao u vasim namerama. Ne smete se opustiti, vec morate biti jaki da istrajete u namerama. I u svojim planovima koje morate imati i doneti na videlo dana.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2