Naredna tri dana:Neko ce se zaljubiti,a neko obogatiti!

Naredna tri dana:Neko ce se zaljubiti,a neko obogatiti!

2023-11-05 0 By Admin

VAGA

Od vas se ocekuje  da krenete boljim tokom, i da imate nove planove.Neke odluke morate doneti, bilo vam drago ili ne. Okrenite se novim  koracima, jer ih morate naciniti. Sada se ceka da vas nista ne brine sta ce biti kasnije i da li ce odluke biti dobre ili ne.

 

SKORPIJA

Niste svesni sta vas moze iznenaditi, ali svakako ce to biti vasa mesecna zarada. Za sada je vreme  da se radujete za svoje uspehe. Nemojte da se uobrazite, nego neka vas  nosi sreca vaseg uspeha. Budite svesni uspeha, ali nemojte da vas uspeh ponese i zavara. Naredna tri dana donose iznenadjenja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Necete se baviti nicim drugom vec svojim planovima da osvojite nekoga. Neko vas voli, ali vam nece priznati. Kao da se zakleo na cutanje, ceka na vas korak. Vreme je da budete  uporni i da se zna  da cete se vi prvi izjasniti. Ovo su pravi dani da joj izjavite ljubav.

 

JARAC

Muci vas vase srce jer se zaljubljuje u jednu osobu. Ona za sada nikako da primeti vase poglede. Ili svesno izbegava da se oda, ili je zaista ne interesujete. Resavajte ljubavne brige na vreme. Pridjite joj i budite konkretni, kako biste znali na sta mozete racunati.

 

VODOLIJA

Hteli biste da bude po vasem, ali nece biti. Zato cete biti ljuti i nece vam biti pravo. Kod vas se radi o tome da se tesko mirite sa promenom uloge. Navikli ste da vodite glavnu rec i da ste u centru paznje. To sto cete biti u pozadini, nece vam nikako odgovarati.

 

RIBE

Vasa je sreca tako lepa da cete uzivati u svemu. Ovih dana ce vam biti drage i sitnice, pa cak i promena vremena. Na vase lepo raspolozenje nece nista smeti da utice. Sreca je glavni vas osecaj i nicim se ne moze porediti.Ovo ce biti dani da se radujete svemu.

Stranice: 1 2