Istina o tome sta te ceka na polju ljubavi i polju finansija tokom narednih sedmica!

Istina o tome sta te ceka na polju ljubavi i polju finansija tokom narednih sedmica!

2023-11-07 0 By Admin

VAGA

Veza u kojoj ste vec se pokazala kao nestabilna pod naletom prve bure.Bice da ste posustali ili ste nejaki pred  naletom problema. Izmedju ostalih i kada su novcani problemi u pitanju, a oni ce uskoro nastupiti. Gledajte kako da stabilizujete stvari.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Samo radite, ali i ne zalite da potrosite, mada se tanje vase zalihe. Malo cinite i sebi na volju, pa znate i sebi da ispunite zelju. Partner vam zamera na vasem nacinu zivota, ali ste navikli nazivot na visokoj nozi. Novac vam nece biti problem, ali partner ce postati onaj neresivi problem.

 

STRELAC

Vasa emotivna veza vam daje  smisao zivotu i cini ga lepsim.Bicete u poziciji da imate i da vam se sve moze. Ni vi niste losi, i vi volite iskreno, pa ce vam ici i ljubav i novac.  Sve ce lepo biti na vasoj strani, samo ostanite takvi.

 

JARAC

Zelja vam je da budete sa nekim koga volite, bez obzira sta ima. U ocima drugih delujete naivno, ali vama je novac samo ljubav i to vam je bogastvo.  Mada ste svesni da su novac i ljubav vezani jedno za drugo, cesto i ovise jedno o drugom. Niste materijalista i volite srcem.

 

VODOLIJA

Vasa sreca je  da ste jaki i da se ne date nikome poniziti.Vas ponos je ogroman i ne date ga  pa makar to bilo i zbog  onog kojeg volite. Mozda ce vasa finansijska situacija da ovisi od vase odluke koja ce biti pogresna. Nemojte da vas ponos  unisti  ono malo osecanja.

 

RIBE

Horoskop ljubavi i novca bice veza koja vas  drzi i neodvojivo  i veze. Budite  okretni u svemu i resavajte probleme  na svoj nacin. Vasa ljubav ce biti lepa, ali cete se truditi da ne zavisi od novca direktno. Ipak se oboje trudite da  radite i ispunjavate svoje zelje, ali bez obzira na vase novcane krize ili lepu novcanu situaciju.

 

 

Stranice: 1 2