Strelac i Jarac:Preziveli su tesku proslost i postali jaci od svega!

Strelac i Jarac:Preziveli su tesku proslost i postali jaci od svega!

2023-11-07 0 By Admin

 Ako ste rodjeni u znaku strelca ili jarca, ili znate nekoga ko jeste, onda znate i koliko su ova dva znaka specificna.

 

 STRELAC

Preziveli ste mnogo toga. Vi bas nikada niste bili miljenik sudbine. Kao da vam je vecito bilo sudjeno da idete iz problema u problem, ali ono sto moramo da kazemo jeste da ste upravo zato postali to sto jeste. Vi ste hrabar covek koji tacno zna sta je ono sto hoce i ko nikada ne odustaje od onog sto naumi. Divno je znati da postoje ljudi kao sto ste vi, jer ste cist primer da postoje osobe koje imaju stav, kao vi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Preziveli ste izdaju osoba koje volite, preziveli ste teske dane, suze, razocarenja, i postali ste jaki, snazni, iskreni i istrajni.

Vi ste onaj znak koji se retko kada pouzda u bilo koga jer ste neko ko  ume i zna da se snadje u svakoj situaciji. Cak i onda kada patite, kada vam se srce lomi, vi ste znak koji je spreman da istraje u onome sto ima, i da ide ka svom cilju.

Znate da zivot nije bajka ali vi nikada niste ni ocekivali da bude. Znak ste koji je stalozen, jak. Vi ste znak koji ide ka svom cilju ma koliko da se cinilo da je tesko da do njega dodjete. Osoba ste na koju uvek mogu da se oslone oni do kojih vam je stalo. Svaka vam cast na tome.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2