Skorpija i Ovan:Ako im kazete da nesto ne smeju-uradice to iz inata!

Skorpija i Ovan:Ako im kazete da nesto ne smeju-uradice to iz inata!

2023-11-07 0 By Admin

Danas vam pricamo o ovnu i skorpiji. Ova dva znaka su posebna, i itekako su svesna toga.

 

 SKORPIJA

Ako postoji znak koji ne voli stegme, ne voli zabrane… Onda je to upravo skorpija. Ona ce mnogo toga uraditi iz inata, jer nikada nije mogla da izdrzi kada neko pokusava da je promeni. Ili, da joj prica kako ce ziveti, koga ce voleti, ili bilo sta slicno tome. Istina je da je skorpija znak koji uvek rado saslusa tudja misljenja i savete. Ona ne misli za sebe da je najpametnija, ali itekako zna koliko vredi i od onih je znakova koji ne dizu ruke od onog sto zeli i sto naumi.

Ona je znak koji je itekako svestan i svojih mana i svojih vrlina ali nema nimalo sumnje da nece nikome dozvoliti da je menja. Onaj kome je vazna i draga, volece je takvu kakva jeste, sa svim tim manama koje ima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Znak je koji ce sve da uradi ako mu lepo kazete, ako ga zamolite… Ali, kada skorpiji kazete da nesto mora, kada pokusate da joj neke stvari zabranite, onda ce vam pokazati svoje drugo lice. Kada je povredite moze se vrlo lako desiti da ona vas povredi duplo vise, i to sve iz inata. Ovo je znak koji je sjajan kao prijatelj, ali tesko onome ko se nadje na “drugoj strani”. Skorpija je neko koga svakako treba da cuvate, ako vec imate tu cast da vas voli.

Imati skorpiju kraj sebe znaci imati i andjela cuvara i osobu koja ce vam dati svoje srce… Naravno, i nekoga ko ce biti spreman da vam srce uzme. Mozete sa njom ponekad kako hocete, ali ne i dokle hocete…

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2