Skorpija i Ovan:Ako im kazete da nesto ne smeju-uradice to iz inata!

Skorpija i Ovan:Ako im kazete da nesto ne smeju-uradice to iz inata!

2023-11-07 0 By Admin

 OVAN

Vazno je da kazemo da je ovo zodijak koji ima divno srce. Ali, ovo nije znak koji ikome dopusta da mu kroji zivot. Ovan je neko ko tacno zna sta hoce i ko zapravo nikada ne dize ruke od onog sto naumi. Imati ovna kraj sebe znaci imati nekoga ko ce vam biti odan, veran, iskren, nekoga ko ce vam biti podrska i oslonac na svaki moguci nacin.

Neko je ko je spreman da ide ka svom cilju uvek i da se  bori za ono sto hoce ali ko nikada ne dize ruke od onog sto naumi. Imati ga kraj sebe znaci imati osobu koja ce vam svoju dusu dati, dokazati, pokazati na delu. Nema sumnje da ste neko ko ide ka svom cilju i bude i ostaje dokaz da postoje dobri ljudi na ovom svetu. Vi ste znak koji zna i tolerise, i prasta, ali i znak koji dobro zna kada je vreme da ode.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Mnogi zele da vrate vreme kada vas izgube, mnogi zele da vas vrate u svoj zivot.. Jer, vi ste onaj znak koji ce iz inata uraditi mnogo toga ali da bi do toga doslo… Prvo neko mora bas da vas povredi. Nikada niste dali na sebe, vi se samo branite. Svaka vam cast na tome. Vi ste znak za primer.

Stranice: 1 2