Strelac i Jarac:Preziveli su tesku proslost i postali jaci od svega!

Strelac i Jarac:Preziveli su tesku proslost i postali jaci od svega!

2023-11-07 0 By Admin

 JARAC

Preziveli ste mnogo toga i nekada vam se cini da vam sreca nikad cak nije ni bila sudjena. Vi ste onaj znak koji je jak, snazan, borben, znak koji ume i zna da se izbori za ono sto hoce i ko nikada ne odustaje od onog sto naumi.

Divno je znati da postoje ljudi kao sto ste vi jer nikada ne odustajete od onog sto naumite. Neko ste na koga se uvek oslanjaju oni do koji vam je stalo. Imate petlju da kazete istinu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Zivot vam nikada nije bio lak ali ste vi oduvek i zauvek bili znak koji se bori za ono sto naumi. Nemojte odustajati od svojih zamisli, od svojih zelja i planova. Neko ste ko je itekako svestan toga da zivot nije lak… Ali i neko ko nikada ne dize ruke od onog sto naumi.

Preziveli ste mnogo toga i mnogo ste suza prolili pa samim tim, vi ste znak koji je odan, iskren, i znak koji ne odustaje ma koliko da bilo tesko.

Naravno da imate dane kada placete, kada ocajavate…. Naravno da nekada dizete ruke od svega ali je najveca moguca istina da ste osoba na koju mogu da se oslone oni do kojih vam je najvise stalo.

Ljubav je vase drugo ime i posteno se uvek borite za ono sto zelite. Nemojte odustajati bas nikada od onog sto hocete jer vi ste znak koji ce pre ili kasnije biti nagradjen za svoja dobra dela. Vi ste to zasluzili jer kada neko pokusava da se nadje drugima… Pre ili kasnije dobije ono sto zasluzuje. Srecu.

Stranice: 1 2