Cetvrtak,petak,subota:Ovim znacima sledi maksimalno uzivanje u naredna tri dana!

Cetvrtak,petak,subota:Ovim znacima sledi maksimalno uzivanje u naredna tri dana!

2023-11-08 0 By Admin

Ovim znacima sledi maksimalno uzivanje u naredna tri dana!

OVAN

Vec ste odradili dosta obaveza i skoro ste pri kraju. Od vas se ocekuje da se opustite, pa mozda da i hocete. Trebalo bi da maksimalno uzivate, ali se ne nadate tome. Neke lepe stvari ce se izdesavati neocekivano i radujte se. Jednoj cete osobi postati sve  na svetu.

 

BIK

Poceli ste da se lagano mirite sa nekim cinjenicama.Polako uzimate u obzir da vas cekaju neke odgovorne situacije. I sa njima u vezi, poceli ste se miriti sa onim sto je. Gledajte da prihvatate sto morate. I sve ono sto ne mozete promeniti, pustite kraju.

 

BLIZANCI

Niko vas nije voleo kao jedna osoba, a nikako da joj to priznate. Ovih dana cete morati da izrazite veliku zahvalnost za svu ljubav. Vasa osecanja ce da zive i dalje, ako shvatite da je vasa ljubav obostrana. I mogli bi ovi dani biti oni u kojima cete maksimalno uzivati.

 

RAK

Previse ste zaljubljeni u jednu osobu,  a ona ne obraca paznju na vas. Mozda je vreme da se okrenete napred i da se vase srce okrene nekom drugom. Pogresno ste zaljubljeni u onog ko vas nije dostojan. Neko pravi ceka na vas i vase korake, samo da ga primetite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Niste spremni na neke ustupke, a moracete da ih cinite. Bas cete se naci u prilici da ovih dana ucinite. Osoba  koja ceka da joj izadjete u susret, voli vas. Ali zeli da vidi da li ste spremni da tolerisete neke situacije. Na posmatranju ste za sada sa njene strane.

 

DEVICA

Morate se pripremiti da delujete na vreme i da donesete  vaznu odluku. Neko vas odavno ceka da se izjasnite i da se zna sta vam je ciniti. Vreme je da odate sve tajne svoga srca, ali i da resite sta cete dalje. Izjasniti se morate i sta osecate i sta zelite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2