Bik i Strelac:Ako ih povredite cuvajte ih se-uzvratice vam duplo jace!

Bik i Strelac:Ako ih povredite cuvajte ih se-uzvratice vam duplo jace!

2023-11-08 0 By Admin

 Vrlo je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da su osobe rodjene u znaku bika i  strelca posebne i da to dobro znaju…

 

 BIK

Cuvajte se besa osobe rodjene u znaku bika. Oni su dobri ljudi koji znaju sta je ono sto zele ali moramo da naglasimo da su posteni, iskreni, da nikada i nikome nece dozvoliti da ih menja. Ono sto moramo da kazemo jeste da su ovo osobe koje imaju stav. Dace vam svoju dusu, svoje srce, ucinice sve sto mogu i dace vam sve sto imaju ako im dokazete da zasluzujete njihovu ljubav. Moramo da kazemo da su ovo osobe koje su iskrene i koje retko kada pocinju prvi konflikt ili bilo kakvu vrstu svadje i rasprave.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Oni sve pokusavaju da rese mirnim putem ali kada ih neko slaze, kada ih povredi, kada im slomi srce… Onda ce biti u stanju da toj osobi uzvrate istom merom i da joj vrate milo za drago jer nikada ne prastaju izdaju. Ono sto moramo da kazemo jeste da su ovo osobe kojima je ljubav jako vazna. Ali isto tako su ponekad jako uporni i tvrdoglavi i ne dizu ruke od onog sto naume. Mogu da vas vole najvise na svetu ali kada jednom predjete granicu njihovog strpljenja znajte da ce biti u stanju da vam okrenu ledja i da odu za sva vremena.

Kada rese da nekome vrate istom merom, ta osoba treba da se pazi i da se cuva. Jer je bes ovog zodijaka nesto sto moze da izazove mnogo toga. Bik je neko ko ima stav i neko ko je spreman da istraje u svojim namerama, planovima, u svemu sto jeste. Oni koji ga imaju kraj sebe treba da ga cene i cuvaju!

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2