Bik i Strelac:Ako ih povredite cuvajte ih se-uzvratice vam duplo jace!

Bik i Strelac:Ako ih povredite cuvajte ih se-uzvratice vam duplo jace!

2023-11-08 0 By Admin

 STRELAC

Ovo je najbolji znak u zodijaku. Znak koji ima stav i koji nikada ne dize ruke od onog sto hoce. Oni koji ga imaju u svom zivotu imaju osobu koja ce ih voleti, ciniti srecnim… Osobu na koju ce bas uvek moci da se oslone. Cuvajte ga ako imate srecu da ga imate u svom zivotu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moramo da kazemo da je ovo znak zodijaka koji ce dati svoju dusu za one koje voli. No, isto tako ce biti spreman na sve kada ga neko povredi. Ovo nije znak koji voli svadju ali treba da znate da nema nimalo sumnje da ce umeti da bude neko ko se naljuti za sva vremena i ko ode, zauvek, i okrene ledja.

Morate znati da je strelac neko koga treba cuvati i imati kraj sebe i biti prosto njegova podrska, i nikako ga i ni u kom slucaju ne lagati.

Imajte na umu da je ovo znak koji je iskren, odan, istrajan u svemu sto naumi… Nemojte zaboraviti da je osoba koja ce vam dokazati sta je to zapravo prava ljubav.

Ono sto moramo da kazemo za sam kraj jeste da je ovo znak koji ce naci nacina da istraje u svojim namerama…  Ali ko ce itekako biti spreman da odustane… Posebno kada vidi da ga neko ne ceni i ne postuje.

Stranice: 1 2