Cetvrtak,petak,subota:Ovim znacima sledi maksimalno uzivanje u naredna tri dana!

Cetvrtak,petak,subota:Ovim znacima sledi maksimalno uzivanje u naredna tri dana!

2023-11-08 0 By Admin

VAGA

Doneli ste vazne i odlucne korake kako biste  krenuli napred. Od vas se ocekuje  da budete mnogo jaki, ali i da sledite srce. Moracete ici razumno i misliti i srcem, ali i glavom. Iako se tako postavite, sledi vam maksimalno uzivanje.Ovo su dani koji ce vam doneti srecu.

 

SKORPIJA

Dani vam idu napred i prolaze kao ludi a da niste ni svesni toga. Vasa sreca je da se mozete okrenuti osobi koja vas voli. Zato ovih dana nadjite  pravo vreme za razgovor, kako biste planirali sta i kako dalje. Ako ima ljubavi medju vama, mora biti i planova za buducnost.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Suvise ste svesni nekih koraka  i morate se usredsrediti na njih. Od vas se ocekuje da sada cinite ono sto ste odlagali pre. Ostanite istrajni i budite svesni da morate da se  radujete. Sada su pravi dani da se izborite za svoju srecu. Ako vam je sudjena, sada je vreme za nju.

 

JARAC

Vasa emocija  je ono sto je sve jace i jace, iz dana u dan. Vreme je da se okrenete novim koracima, i da vise ne gusite svoja osecanja. Pokazite ono sto osecate i izadjite iz svoje zatvorenosti. Ako ih sakrijete, nestace ljubavi. Ako pokazete osecanja, mozete maksimalno uzivati u sreci.

 

VODOLIJA

Idete napred i radujete se svojim koracima koji vas cekaju. Tek ste planirali da uradite nesto vazno, i necete odustati od svojih planova. Idite za njima i radujte se sto ce vam se pruziti prilika da ih ostvarite. Vasa srca ce konacno da budu obostrana u ljubavi da je ucinite trajnom.

 

RIBE

Od vas se ocekuje da idete opusteno i ove dane odmarate. Radili ste mnogo i sada je red da malo predahnete. Neka se malo potrude i oni sto su odmarali dok ste vi radili. Ne dozvolite da tudje obaveze odradjujete, samo da biste spasili kolegu. Sta je kolega ucinio za vas?

Stranice: 1 2