Skorpija i Vaga: Ne pokusavajte da ih slazete-razotkrice vas istog trena!

Skorpija i Vaga: Ne pokusavajte da ih slazete-razotkrice vas istog trena!

2023-11-09 0 By Admin

Ova dva znaka ce sve podneti, ali jedino ako ih slazete, razotkrice vas jer ne trpe laz!

SKORPIJA

Mnogo je reci od kojih bi se moglo krenuti da se opise vas zodijak. Vi ste znak koji ima moc da istog trena vidi necije pravo lice. Ipak cete se moci opisati sa par reci, a da to bude sazet vas opis.Hrabra i uporna, tvrdoglava i ponosita. Vi ste osoba koja se oseca  super u svojoj kozi i koja zna sta hoce. Vi kada nesto naumite, nema onoga ko ce da vas odvrati od toga. Idete preko trnja i kroz blato, ne zaleci truda. Ako treba da se svadjate, ako treba da placete, cinicete sve da ostvarite cilj.

Za vas kao da nema nemoguceg! Uporni ste i neumoljivi, pa sve cinite  da postignete svoje ciljeve. Skoro da ne birate nacin, ali cete uspeti. Mada  vam nije uvek bilo kako je najbolje, istrpeli ste. Uspeli ste da se ostvarite na poslovnom planu. Za vas su rad i red nesto sto se samo po sebi podrazumeva.Ne trpite laz.  Tada odlazite, istog trena.

Kao kolega ste jako strogi i zahtevni, ali tako morate. Svesni ste da  posao ne sme da trpi ni u kojem slucaju. Za vas ne postoji razlog koji bi opravdao nerad. Zelite  da sve  bude precizno, jasno i konkretno. Od vas se ocekuje da postanete malo blazi kada je jedan saradnik u pitanju. Od vas se ceka da budete popustljiviji.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vi ste mu slaba tacka jer mu se svidjate. Stalno vas posmatra, i kao senka vas prati. Vreme je da i vi konacno priznate da ni vi niste ravnodusni. Sada kada ste postigli svoje mesto, na radnom polju, vreme je za ljubav. Ova osoba vam nudi mesto u svome srcu i na vama je samo da priznate osecanja. I da vasa sreca bude kompletna.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2