Petak,subota i nedelja donose srecne promene za ove zodijake,a jednom neocekivani novac!

Petak,subota i nedelja donose srecne promene za ove zodijake,a jednom neocekivani novac!

2023-11-09 0 By Admin

Naredna tri dana donose srecne okolnosti ovim znacima, a i jednom i novac!

OVAN

Promene ne mozete izbeci. Pred vama lepe situacije jer ce i okolnosti za njih biti povoljne. Ne mislite samo na posao da biste odvratili misli od jedne osobe. Upravo ce vam poslati signal obozavanja i priznati da je sve to cinila da vas  malo drzi u neizvesnosti.Htela je vasa osecanja na sunce.

 

BIK

Moracete biti mnogo strpljiviji i pokazati neki stupanj tolerancije.Jedan blizanac vec prelazi sve granice, ali ne budite vi kao on. Prvo ga pustite da izbroji sve sto ima, pa onda mu se razlozno obratite. Umesto da palite vatru, bar vi budite razumniji i stisajte svoje reakcije. Takve su okolnosti.

 

BLIZANCI

Planucete ovih dana tako da necete ni paziti sta sve izgovarate.Vase emocije ce nadvladati vas bes, pa  samo ocekujte sta ce biti dalje. Stalno ste ljuti na jednog bika, ali to pokazujete na pogresan nacin. Da se ne biste svadjali prvo mu recite sta vam smeta kod njega, umesto sto ga napadate stalno i vredjate.

 

RAK

Osecate i tugu i razocarenje zbog mnogih stvari koje vam se desavaju. Nisu krive samo lose okolnosti, vec i neke osobe. Vazno je da se fokusirate na ono do cega vam je stalo i da date sebi dovoljno vremena da donesete neke odluke. Bitno je da znate da je zivot samo jedan jer iznenadjenja mogu da uslede. Promene mogu da uslede.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Konacno cete moci da kazete da se neke stvari u vasem zivotu menjaju. To je ono sto moramo da naglaismo. Neko je spreman da se bori da vas vrati u svoj zivot. Ostalo je na vama jer samo vi znate da li ste spremni da toj osobi prastate i da li je to ono sto vi zapravo  uopste zelite.

 

DEVICA

Ova tri dana vama bas i nece biti talicni za novac. Ali to ne znaci da treba da ocajavate. Prosto je pametno da ne ocekujte mnogo i da uzivate u onome sto vec imate. Da tek slede trenuci kada cete doci do svog cilja i dobiti ono do cega vam je zapravo stalo. Sve ce biti moguce kada ste vi u pitanju. Mislite o tome, i dajte sebi dovoljno vremena da se neke stvari urede.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2