Vodolija i Ovan: Blago onima koje zavole, i tesko onima koji ih povrede!

Vodolija i Ovan: Blago onima koje zavole, i tesko onima koji ih povrede!

2023-11-09 0 By Admin

Ovo su dva zodijaka koje mnogi zele kraj sebe, ali tesko je onima koji ih povrede!

VODOLIJA

Zele vas zbog dobroga srca, ali vas se mnogi plase jer ne prastate onima koji vas povrede! Blago onima koji vas imaju pored sebe. To je tako jednostavna recenica koja o vama govori sve. To znaci da se oko vas mnogi trude i da je blago onima koji vam mogu prici. Onima koje udostojite svoje paznje ili cak i svoje ljubavi.

Ali retki su oni koji se usude i da vam pridju ali i da vas povrede. Uglavnom se vasa prijateljstva desavaju spontano i takva i ostaju trajno. Spontana i lepa, iskrena i cista. Kakav ste prijatelj, takav ste i partner. Onaj na kojeg se uvek mogu osloniti u svemu i svakom trenutku.

Na radnom polju ste nezamenljivi. Osim sto radite vredno i predano, uvek ste odgovorni. Od vas se ceka da pokazete  da sve mozete i da cete uciniti i nemoguce. I bas kakvi ste kao kolega, takvi ste kao covek i kao partner.

Zaljubljive ste prirode, mada cesto znate biti nesigurni.Tice se osecanja koja trebate pokazati, a da se ustrucavate.Niste vi nesigurni u ono stoosecate, vec se plasite ad ne budete ismejani. Plasite se neuzvracene ljubavi  i to vas dovodi  u dilemu.

Kada vas neko zavoli, blago je toj osobi. Ne samo da cete je voleti, vec cete joj troduplo uzvratiti. Za dobrotu  cete biti jos bolji. Blago onima koji zasluze vasu ljubav.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Blago je onima koje volite, ali je tesko onima koji vas povrede.Tada vec postajete jako tvrdoglavi i spremni da im uzvratite. Uvek se klonite  situacija da losima uzvratite. I nikada to ne cinite losim postupkom, vec recima istine.

Za vas je jednom prijatelj, prijatelj uvek. Ali to vazi i za one koji se ne ponasaju prijateljski. Takvih se klonite uvek.

Nastavak na sledececoj strani…

Stranice: 1 2