Rak:Zivot sa njim je pravi raj,ali ako ga povredite raj postaje pakao!

Rak:Zivot sa njim je pravi raj,ali ako ga povredite raj postaje pakao!

2023-11-10 0 By Admin

Rak. Neko ko zna sta hoce, i neko ko, pre svega, zna iskreno, ludo, svim svojim srcem da voli.

 

Rak je znak koji ima najvecu dusu. Moze da se kaze da ne postoji znak koji voli lepse i iskrenije od njega i u to nema nimalo sumnje. Ovo je znak koji bas uvek na prvo mesto stavlja one koje voli, pa cak i po cenu toga da on sam bude tuzan i nesrecan.

To je zapravo najbolji dokaz koliko je ovo dobar covek koji ce biti iskren, odan, spreman da se nadje onima do kojih mu je stalo.

Rak je neko ko oduvek zna da zivot nije alk ali se mora reci da on nece tek tako pokazati svoju neznu stranu. Ili, bolje da kazemo, on svoju srecu vrlo rado deli sa svima. Ali, kada je u pitanju tuga, on se ubraja u one znakove koji biraju da se radije lazno smeju… Nego da bilo kome kazu da su u dusi tuzni i da pate. To je ono sto moramo da kazemo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Imati raka u svom  zivotu znaci imati osobu koja ce vas voleti, koja ce vam dati svoje srce, svoju dusu, sve ono lepo sto ima! Isto tako, rak je znak koji bira sta ce reci. Nije da voli lazi ali svakako da se ubraja u one znakove koji nece reci istinu ako vec znaju da ce ta istina bilo kome slomiti srce.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2