Rak:Zivot sa njim je pravi raj,ali ako ga povredite raj postaje pakao!

Rak:Zivot sa njim je pravi raj,ali ako ga povredite raj postaje pakao!

2023-11-10 0 By Admin

Ako postoji nesto sto je raku jako vazno onda je to ljubav. Zato sto je jedini znak koji prosto ne moze da zivi bez iste. On je najsrecniji onda kada su kraj njega oni koje voli i na koje moze da se osloni. No, pre svega, kada su srecni oni koji su deo njegovog srca jer njegova sreca uvek zavisi od toga da li ti ljudi imaju osmeh na svom licu.

Moramo da kazemo da je rak odan i veran. Da nece nikada ni pomisliti na to da vas prevari. Da je on neko ko veruje u karmu. I ma koliko puta da ga neko povredi, prevari ili izda, rak nije od onih koji vracaju istom merom. Ne. Rak je znak koji veruje u karmu i koji zna da svako od nas pre ili kasnije dobije ono sto zasluzuje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ljubav je njegova snaga i njegov pokretac. Nema toga sto jedan rak ne moze da uradi, ako ima ljubav, i ako je ljubav ono sto ga vodi kroz zivot.

Ovo je znak koji ne odustaje, koji voli, predaje se, poklanja svoje srce i cini sve sto moze za one do kojih mu je stalo. Ali, nema nimalo sumnje da je osoba koja sebe dovoljno ceni i postuje da zna kada je vreme da ode i da nekome okrene svoja ledja za sva vremena. Tesko odlazi, tesko od nekog dize ruke.. Ali, ako vam rak to uradi onda je jasno da ste ga povredili toliko da ne moze da vam oprosti. Da ste presli i najtanju granicu njegovog strpljenja. Toliko ga povredili da vise ne moze ni da vas gleda…

Stranice: 1 2