Bik i Vodolija:Horoskop do kraja 2023-saznajte svoju blisku buducnost!

Bik i Vodolija:Horoskop do kraja 2023-saznajte svoju blisku buducnost!

2023-11-11 0 By Admin

 Ostalo je nesto manje od dva meseca do kraja ove, 2023. godine. Dragi bikovi, drage vodolije, evo prilike da saznate sta vam sledi…

 

  BIK

Do kraja godine, vi cete biti znak koji ce morati da nauci neke lekcije. I moramo da priznamo da neke od njih nece biti nimalo lake. Jedan deo vas sada dobro zna da gresi, ali je stvar u tome sto vi nikada ne odustajete od onog sto naumite, i sto ste osoba koja je iskrena i otvorena. Jasno vam je da se u poslednje vreme bas i ne ponasate na pravi nacin prema nekome do koga vam je zapravo jako stalo.

Dakle, vi cete do kraja godine morati da stanete, da zaboravite na taj vas ponos koji vas vecito vodi kroz zivot i da poslusate glas svog srca. Da ucinite ono sto vam ono nalaze. Trazite oprostaj, i moze sve da bude u redu.

Sa druge strane, ako to nije vas slucaj, znajte da je period do kraja godine odlican za neka nova poznanstva. Moguce je da cete konacno pronaci svoju drugu polovinu. Ako se bude desilo da ta osoba bude starija ili mladja od vas treba da znate da to ne sme da vam bude prepreka za srecu. Ukratko receno, da prosto treba da se prepustite jer zivot ima svoje planove.

Neki pripadnici vaseg znaka koji su sada u duzim vezama bi mogli biti zaproseni do kraja godine. Jako je vazno da ne obecavate mnogo, i da nikome ne dajete laznu nadu. Nemojte raditi drugima ono sto ne bi ste zeleli da neko uradi vama. To je poruka koju imamo za vas do kraja ove godine.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2