Blizanci i Rak:Ovo je vasa sudbina od 15. do 30.novembra!

Blizanci i Rak:Ovo je vasa sudbina od 15. do 30.novembra!

2023-11-11 0 By Admin

Ako ste rodjeni u znaku blizanca ili raka, evo prilike da saznate sta vam donosi druga polovina meseca novembra.

 

  BLIZANCI

Vi ste neko ko ce morati da se potrudi kako bi ostvario svoje zelje. To je na neki nacin vasa sudbina, jer vi vecito morate da se borite, da se trudite, i sve sto ide uz vas. Vama se zapravo retko kada desi da vam nesto bude poklonjeno. Mozda cak na neki nacin mislite i da vam nije sudjeno da se to desi. Da nesto dobijete tek tako.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Do kraja meseca novembra vi cete morati pre svega da se zapitate gde gresite. To je ono sto moramo da kazemo. Vreme je da nekome kazete izvini i da nekome trazite oprostaj. To je mozda ono sto ne zelite ni u kom slucaju… Ali, kada pogresimo moramo biti jaki i istrajni u svojim zeljama i naci nacina da se izborimo za ono sto nase srce zeli. Razmislite o tome.

Ono sto dalje moramo da naglasimo jeste da je ovo sjajan period za vas i da ste neko ko ce tek moci da kaze da je srecan i da je dobio novu zivotnu priliku. Nece vam faliti emocija ni u kom slucaju ali treba da zaboravite na ponos ako zelite da budete srecni.

Dalje, pripadnici vaseg znaka koji su sada u duzim vezama bi trebalo da se zapitaju da li je osoba sa kojom su ona prava. Mozda vas ona voli toliko da sa vama planira zajednicki zivot. Ko zna, mozda vam to i pomene do kraja ovog meseca  a vi budete jako iznenadjeni. Zivot je cudo, zato je jako vazno da znate sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa tim. I da prosto budete iskreni, jer je istina najbolji izbor u svakom slucaju.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2