Bik:Ne voli da mu neko naredjuje,ali ce sve uraditi kada ih neko zamoli!

Bik:Ne voli da mu neko naredjuje,ali ce sve uraditi kada ih neko zamoli!

2023-11-14 0 By Admin

Ovo je zodijak koji ce imati petlju da kaze da mu je novac vazan. I dok drugi pricaju kako ih samo zanima ljubav kao emocija… Bik ce hrabro stati i reci ce istinu. Da mu je vazna ljubav ali i novac. Bik odlicno zna da za dobar i kvalitetan zivot moramo da imamo i novca. Da se od ljubavi ne zivi.

Ovo je znak koji ume da bude toliko tvrdoglav da to cesto ume skupo da ga kosta. No, nazalost, i da povredi one koje voli, ali je izvesno da je ovo znak koji bas nikada ne odustaje od onog sto naumi… Da je u stanju da se bori svim silama za ono sto hoce, no, naravno, ne po cenu toga da nekoga povredi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ljubav je ono sto ume da ga vodi kroz zivot ali je vazno da kazemo da u nekim trenucima pre svega slusa svoj glas razuma. U tome se razlikuje od ostalih znakova. Sto prosto zna kada je vreme da mari za srce, a kada da zanemari ono sto mu ono govori.

Istina je da zna da prasta ali i da dobro pazi kome, kada, i koliko. I izvesno je da se tesko odluci da nekome kaze zbogom… No, kada se to desi-ne postoji sila koja ce ga ubediti da se vrati. Zato ga cuvajte ako ga kraj sebe imate.

Stranice: 1 2