Bik:Ne voli da mu neko naredjuje,ali ce sve uraditi kada ih neko zamoli!

Bik:Ne voli da mu neko naredjuje,ali ce sve uraditi kada ih neko zamoli!

2023-11-14 0 By Admin

 Bik. Znak koji je uporan i mozda cak i previse tvrdoglav. Zodijak za kojeg se smatra da nekad “ide glavom kroz zid”…

 

Istina je, bik jeste takav. Ovo nikada nece biti znak koji ce vam priznati da nije bio u pravu. Cak i kada mu je to jasno, cak i kada zna da je na neki nacin nekoga povredio, bik ce biti znak koji ce ostati dosledan sebi. Ovo je zodijak kojem je ponos uvek naglasen, bas kao i njegov ego.

Ali, ono sto treba da znate jeste da bik nije kriv sto je to tako kako jeste. Njegove planete, sam polozaj njegovog znaka ga cine takvima. No, to ne znaci da je ovo los covek. Daleko je od toga.

Bik je znak koji ce prema ljudima biti stotinu puta bolji ako su oni dobri prema njemu. Ovo je znak koji voli da kaze istinu, ali je cinjenica da ume da se posluzi i “belim lazima.”

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Dakle slagace vas samo onda kada zna da je istina koju bi vam rekao toliko bolna da ce vam slomiti srce. Znak je koji nikada ne zaboravlja da postoji karma. Zapravo moramo da kazemo da je ovo neko ko se vodi time da ne cini drugima ono sto ne bi voleo da se desi licno njemu.

Imati ovog zodijaka pored sebe znaci imati nekoga na koga mozete da se oslonite ali i nekoga prema kome morate biti iskreni ako vec hocete da ostane pored vas. Ovo je znak koji je spreman da vam bude podrska i neko ko ce spoznati vrlo brzo ko je kakav covek. Bika retko ko moze da laze jer ima to neko sesto culo koje mu je vrlo cesto naglaseno.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2