Lav:Ni zbog koga se nece promeniti, prihvatite ga takvog kakav jeste ili ce vam reci zbogom!

Lav:Ni zbog koga se nece promeniti, prihvatite ga takvog kakav jeste ili ce vam reci zbogom!

2023-11-16 0 By Admin

 Postoji jedna velika istina kada je lav u pitanju. Ta istina se odnosi na to da je ovo neko ko zna sta hoce od zivota.

 

Lav je znak koji dobro zna da je zivot samo jedan. On nikada ne odustaje od onog sto jeste vec se uvek bori za ono do cega mu je stalo. Moramo da kazemo da je ovo znak koji je vremenom naucio da se bori za ono do cega mu je stalo i da bas nikada ne odustaje od onog sto naumi. Imati lava kraj sebe znaci imati nekoga ko ce vas voleti svim srcem i biti spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Nema nimalo sumnje da je ovo znak koji se vodi time da je zivot jedan i ko ume u njemu da uziva na pravi nacin.

Kada pricamo o ljubavi, istina je da je ovo neko ko vrlo cesto cini prvi korak. Ali najlepse od svega je to sto je ovo osoba koja ce vam reci istinu cak i onda kada zna da ta istina moze da vam slomi srce. On je prosto iskren i predan i uvek se vodi time da je zivot jedan i ume od njega da uzme sve sto mu se daje i nudi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Istina je da je lav znak koji ce biti podrska i voleti vas iznad svega. U to nema nimalo sumnje. Ovo je osoba koja je spremna da vas voli iskreno ali koja ce znati i da vam slomi srce. Sve ostalo je samo na vama. Treba da znate da ce umeti sa vama da se ponasa bas onako kako se vi ponasate prema njemu, ni bolje ni gore.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2