Skorpija ima snazno sesto culo:Ako pokusate da je slazete-samo ce vam se slatko nasmejati!

Skorpija ima snazno sesto culo:Ako pokusate da je slazete-samo ce vam se slatko nasmejati!

2023-11-16 0 By Admin

 Vazno je da kazemo da je skorpija znak koji je poseban, odan, i znak koji nikada ne zaboravlja koliko vredi.

 

Skorpija je neko ko ume da se bori za ono do cega joj je stalo. To je vrlo vazno da kazemo. Ovo je neko ko ima stav i ko nikada ne odustaje od onog sto naumi. Vazno je da kazemo da je ovo neko ko ume i zna da se bori za ono sto hoce i ko pri tome nikada ne odustaje od onog sto naumi.

Skorpija je svesna toga koliko vredi i dace vam sve sto ima. Imati skorpiju kraj sebe znaci imati nekoga na koga mozete da se oslonite i nekoga ko ce vam biti oslonac i podrska. Njenu ljubav nije lako zasluziti. Cinjenica je da postoji jako malo osoba koje ovaj zodijak voli. Ali, zato, kada skorpija zavoli, to je ljubav koja je jaka, velika, snazna. Ljubav koja prosto ne prolazi. Moramo reci da je znak skorpija neko ko je svestan toga da ima i mane i vrline. Ona nikako nije jedan od onih znakova koji ce pricati da su najbolji i da nemaju mane, i da nemaju greske. Odlicno je skorpija svesna svega ali zna da onaj ko je zavoli pored nje moze da ima sve sto mu je ikada za srecu trebalo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ono sto moramo da naglasimo jeste da skorpija ima snazno sesto culo. Nju nikada nije lako slagati. Ali, mozete je lagati  i misliti da ona nista na shvata. Ona ce vas pustiti jer samo zeli da vidi dokle ste spremni da idete.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2