Naredna tri dana: Dani srece Blizancima, kajanja Rakovima, dilema Ribama…

Naredna tri dana: Dani srece Blizancima, kajanja Rakovima, dilema Ribama…

2023-11-16 0 By Admin

Ovo ce biti dani za razlicita raspolozenja, od srece do tuge…

OVAN

Dani su za odredjena raspolozenja koja su vam dobro znana. Od vas se samo ocekuje da budete vazni i da se izdignete iznad losih situacija. Cak i da budete tuzni, necete i ne smete to pokazati.

 

BIK

Uplovili ste u nove vode, pa kuda vas one odnesu. Niste spremni da se okrecete dalje, sve dok se ne stabilizujete. Za sada ste jos uvek nesigurni i niste spremni da se opustite. Nece vam biti lako da ispunite sve obaveze.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Za vas ce ovo biti dani srece jer vam je krenulo. Stizete dosta toga i sebe cete iznenaditi. Maksimalno se trudite, pa cete uzivati ovih dana. Stizu vam priznanja, ali i nesto vrlo znacajno za vas licno.

 

RAK

Narednih  dana ce vas stici kajanje sto ste bili previse dobri. Trpeli ste mnogo i previse i nikako vam se to ne uzvraca. Vec gubite volju i predajete se kao da se mirite sa situacijom. Kajete se sto niste pokazali svoj glas.

 

LAV

Vec ste spremni da se obracunate sa jednom osobom. Ona vas prati i ne da vam mira, a jasno je ignorisete. Ne smete da se predajete, a opet niste neka svadjalica, pa necete znati kako da postupite. Budite malo stroziji i konkretniji.

 

DEVICA

Vec se radujete sto vas neko gleda, ali ne gajite neke nade. Ipak cete imati lep susret  i sasvim slucajan i spontan. Ovo ce biti dani da se nadjete oci u oci i da pokazete svoja osecanja pred svima.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2