Naredna tri dana: Dani srece Blizancima, kajanja Rakovima, dilema Ribama…

Naredna tri dana: Dani srece Blizancima, kajanja Rakovima, dilema Ribama…

2023-11-16 0 By Admin

VAGA

Dani pred vama  su dani za promene i pokazite da cete ih doneti. Neke stvari i ne zavise samo od vas. Nadjite nacina da se pokrenete i tacno se usmerite ka onome sta vas zanima. Konacno je vreme da imate zelje.

 

SKORPIJA

Ponasate se vrlo otresito i vase se raspolozenje menja iz casa u cas. Nije vam to dobro, pa gledajte da se bolje koncentrisete. Jednoj ste osobi uzor i nemojte da kvarite sliku o sebi u njenim ocima. Ucinite nesto da kanalisete svoju nervozu.

 

STRELAC

Niste svesni sta vas ceka, ali na vasu srecu, prijatno. Konacno cete se naci u drustvu koje odavno zelite. Ako ste mislili da necete uspeti, eto vama sanse  iznenada. Moci cete da pokazete svoj sarm bez problema.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Ne znate da cete se radovati osobi do koje vam je stalo. Vasa sreca je da ste zadovoljni i da vas ceka previse lepih dana. Konacno ste na pocetku srece koja ce vam se ukazati. I cinite sve da vam tako i potraje.

 

VODOLIJA

Ne smete se nadati da ce se stvari menjati na bolje. Za sada morate prihvatiti neke okolnosti i miriti se sa cinjenicama. Vreme je da se ponasate u skladu sa situacijom. I onako kako vam ovi dani budu nalagali.

 

RIBE

Konacno cete moci da razmisljate malo vise. Neke dileme su tu i vi morate resiti sta cete i kako dalje. Ne smete biti kolebljivi, niti nesigurni. Zato cete morati traziti resenja i znati sta vam je ciniti. Mozda bi vam dobro dosao savet starijeg i mudrijeg prijatelja.

Stranice: 1 2