Skorpija ima snazno sesto culo:Ako pokusate da je slazete-samo ce vam se slatko nasmejati!

Skorpija ima snazno sesto culo:Ako pokusate da je slazete-samo ce vam se slatko nasmejati!

2023-11-16 0 By Admin

Istina je da je ovo znak koji jako tesko odluci da ode, ali kada se desi to je samo jednom i nikada vise. Imati skorpiju kraj sebe znaci imati nekoga na koga mozete da se oslonite i nekoga ko ce vam biti podrska, oslonac, prijatelj, vase licno rame za plakanje i jos mnogo toga.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moramo da kazemo da je skorpija znak koji ume i zna da prasta ali koji dobro pazi kome, sta i koliko. Ovo je svakako znak koji dobro zna da zivot nije lak ali ko ce naci nacina da iz svega izadje kao pobednik.

Nikada ovaj zodijak nece okrenuti ledja onima koji pate. To je vrlo vazno da kazemo. Imati skorpiju kraj sebe znaci imati nekoga ko ce vam biti oslonac, podrska, rame za plakanje i jos mnogo toga. Naravno, bas zato sto zna koliko vredi ona ce biti u stanju i da vam uzvrati istom merom.

Istina je da je skorpija neko ko ce vam biti odan i veran i ko bas nikada nece odustati od onog sto naumi. Moramo da kazemo da je znak koji ce dati svoju dusu za one koje voli ali i koji ce biti u stanju da ih precrta. Cak i kada je ta osoba sve ono do cega je skorpiji stalo.

Jer, skorpija je odana, verna, iskrena…. Predana je sebi i dobro zna sta je to ljubav. Oni koje zavole su srecnici. Kraj nje im nikada nista nece faliti.

Stranice: 1 2