Problemi su pred  njima:Ova dva znaka ce jako patiti u danima koji ce uslediti…

Problemi su pred njima:Ova dva znaka ce jako patiti u danima koji ce uslediti…

2023-11-17 0 By Admin

 

  VAGA

Vama ce vasa voljena osoba slomiti srce.

Ako ste sada u vezi ili u braku morate da imate na umu da osoba za koju se borite nije ona prava. Da ona nazalost vise prema vama ne oseca ono sto je osecala na pocetku. Njena ljubav je postala prava navika, i samo je pitanje dana kada ce vam to i reci. Bice vam jako tesko i to je cinjenica ali ono sto moramo da kazemo  jeste da   ne smete da krivite svog partnera. On nije igrao prljavo i nema nikog drugog u svom  zivotu. Nije vas ni prevario ni izdao,sto je jako vazno da kazemo.

Samo, prestao je da vas  voli, i to nije ono sto je zeleo. To se moglo i vama desiti, i to je ono sto morate da shvatite.  Da  pokusavate na svaki nacin da  shvatite tu osobu i da je ne krivite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Shvaticete da vas dvoje niste  jedno za drugo. Vi jeste srodne  duse, to je ono sto je izvesno, ali ne srodne duse u smislu da ste jedno drugom sudjeni za ljubav. Sudjeni da jedno kraj drugog ostarite. Bice vam  slomljeno srce u narednim danima ali ono sto morate da shvatite jeste da ne treba nikog da krivite. To je sve sudbina.   Izdrzite. Nemate drugu opciju osim da shvatite da  morate krenuti dalje i zaboraviti pogresnu osobu kako bi ste pronasli onu pravu.

Stranice: 1 2