Prva tri dana u sedmici donose prelepa desavanja na emotivnom planu!

Prva tri dana u sedmici donose prelepa desavanja na emotivnom planu!

2023-11-19 0 By Admin

VAGA

Niste  spremni da se okrenete novim koracima. U dilemi ste sta da cinite, a nesto cete svakako morati. Nemojte da se dvoumite mnogo pri svojoj odluci. U glavi ste nesto resili, i to cete uciniti. Samo zalud trosite vreme.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Ponece vas emocije i necete znati kako da ih savladate. Bolje je i to nego da ih nemate. Susret  sa nekim ce pokrenuti sve u vasem srcu. Slede promene u vasem zivotu. I prelepa desavanja na vasem emotivnom planu. Tri prva dana donose promene

 

STRELAC

Mnogo ste jaki kada je u pitanju vas plan. I ovih dana necete oklevati da  se pokazete kao neko nepobediv. Mozda ce neki misliti da nemate sanse, ali cete uciniti nemoguce. Za vas sve ima resenje, pa i oni tezi zadaci.

 

JARAC

Imacete nameru da zavrsite svoje preostale obaveze.  Tek onda cete poci za novim planovima. I vase radno polje i vasi privatni poslovi, morace da malo sacekaju. Odlozicete sve zbog jednog susreta koji ce se iznenada desiti.

 

VODOLIJA

Od vas se ceka da budete vredni i da sledite svoje srce.zelite da se dokazete pred jednom osobom, pa gledajte da to i cinite. Ovih dana cete zeleti da je odusevite svojim vrednim radom, inteligencijom i humorom koji posedujete. Zavodicete  je na minute svojim sarmom.

 

  RIBE

Da ste malo jaci, svet bi bio vas, ali vi se ne zelite takmiciti. Ovih dana cete biti u redu za priznanja, ali vam nece toliko znaciti. Vi znate sta hocete i koliko vredite i bez priznanja. Vazno je  da sledite srce u svemu, i da ste u dusi zadovoljni.

Stranice: 1 2