Subota,nedelja,ponedeljak:Dani za susret srodnih dusa!

Subota,nedelja,ponedeljak:Dani za susret srodnih dusa!

2023-12-01 0 By Admin

Ova tri dana su dani za susret srodnih dusa, bas ovim znacima!

OVAN

Bice ovo tri dana za dane vaseg boljitka. Taj boljitak se tice vaseg emotivnog polja. Bice ovo dani susreta srodnih dusa. I vase srce  ce sresti nekoga ko ce mu dati povoda da zakuca jace.

 

BIK

Niste svesni sta vas ceka  i sta je ono sto zelite. Osecate da se radujete zbog necega odredjenog. Jasno znate sta je to i zato ucinite sve da vam se posreci. Ne smete se predavati u svojim zeljama.

 

BLIZANCI

Suvise dobro vam je krenulo da sami sebi ne mozete da verujete. Mnogo ste postigli u zadnje vreme i konacno cete se radovati. Vreme je da ovih dana stignu neocekivana  priznanja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Imate osecaj da vas nece sreca i kao da ste se predali. Vreme je da se trgnete i da se ne predajete. Treba vam vise poverenja u sebe i vise volje. Okrenite se napred i cinite da vam se  vrate vase nade.

 

LAV

Spremni ste i uporni u svemu sto hocete. Ovih cete se dana usmeriti ka odredjenom cilju. Nije to vas posao ili nesto slicno, kako ste navikli. Vas jedini cilj ovih dana ce biti  jedan lik o kojem mastate.

 

DEVICA

Volite sve svoje korake, a posebno onaj koji vas vuce ka jednoj skorpiji. Svesni ste da radite, da vredite, pa vam fali jos  malo da budete srecni u celini.Ovih dana cete uciniti sve da je osvojite i  budete kompletno srecni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2