Vodolija i Ribe:Ako im kazete da nesto ne smeju uradice to iz inata!

Vodolija i Ribe:Ako im kazete da nesto ne smeju uradice to iz inata!

2023-12-01 0 By Admin

 Ovo je prava istina o vodoliji i ribama. O zodijacima koji su spremni da se bore za ono sto jesu!

 

 VODOLIJA

Ona sve radi iz ljubavi. Ili iz inata. Vazno je da kazemo da je ovo zodijak koji je poseban zbog onoga sto jeste. Moramo da kazemo da je ovo neko ko vas voli i neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska.

Imati kraj sebe osobu rodjenu u ovom znaku znaci imati nekoga na koga cete moci da se oslonite i ko ce vam biti odan, veran, prijatelj, oslonac i podrska. Vodolija je osoba koja generalno voli izazove. Nece prevariti ali nece joj pasti na pamet ni da predje preko prevare. Onaj ko se usudi na to da joj slomi srce moze zauvek da je zaboravi i to je ono sto moramo da kazemo. Imati kraj sebe osobu rodjenu u ovom znaku znaci imati nekoga ko ce biti spreman da vas voli iznad svega i da vam bude oslonac u svakom slucaju. Ali, imajte na umu da ako joj kazete da nesto ne sme, da nesto ne moze… Vodolija ce biti u stanju da iz inata uradi mnogo toga ne bi li vam svoju ljubav dokazala i pokazala na delu. To je ono sto moramo da kazemo.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ovo je znak koji je spreman da se bori za svoje zelje ali imajte na umu da je ovo osoba koja ce naci nacina da istraje u svemu sto naumi. Dace vam i ono sto nema ali uvek imajte na  umu da je ovo osoba koja iz inata moze mnogo toga. To znaci, ako ste fer prema njoj, ona ce biti jos bolja prema vama. Ali, onaj ko se usudi da joj slomi srce ce sigurno zbog toga da zazali. Vodolija nije osoba koja ce biti spremna da dopusti da joj se neko igra sa emocijama.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2