Vodolija: Cuvajte njenu ljubav, jer svi drugi su njene kopije!

Vodolija: Cuvajte njenu ljubav, jer svi drugi su njene kopije!

2023-12-04 0 By Admin

 Danas pricamo o vodoliji. Nema nimalo sumnje da je ovo neko ko se izdvaja u gomili ostalih.

 

Vodolija je neko ko voli zivot. Neko ko itekako ume i zna da uziva u njemu. Ovaj zodijak je pravi borac koji je spreman da se bori za ono sto hoce i za ono do cega mu je stalo.

Moramo da kazemo da sve sto u zivotu postigne radi na posten nacin i imati njega kraj sebe znaci imati nekoga na koga mozete da se oslonite. Ali, isto tako, vodolija je neko ko ume da se izbori za sve ono do cega joj je stalo. To znaci, ako ona vama nesto pokloni, isto to ocekuje i od vas.

Ovo je zodijak koji tacno zna sta je ono sto hoce i koji nikada ne odustaje od onog sto naumi. Moramo reci da je ovo neko na koga mozete da se oslonite, i neko ko ce vam reci istinu cak i onda kada zna da ta istina moze da vas zaboli. No, isto tako, istinu ce i ocekivati od vas, uvek i u svakom slucaju. Vrlo je moguce da je ovo znak koji je borbeniji od drugih. To je zato sto se kroz zivot vise vodi razumom nego srcem, sto ne mora biti greska. Na neki nacin mozda jeste, jer mnogi misle da ne zna da voli… Ali, na neki je to pametan izbor jer je zapravo stiti od pogresnih odluka i svega slicnog tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ono sto je najveca istina jeste da vodolija ume da bude i najbolja osoba na celom svetu ali i najgora. Sve zavisi od toga kako se postavite prema njoj. Moze se reci da ovaj znak uzvraca istom merom.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2